Close

Slider Title

Short Excerpt

See More

DRUIVENTRO(T)S GRIJPT NAAST AWARD

Toerisme Vlaams-Brabant reikte op donderdag 29 maart in Tervuren voor het eerst de Toerisme Awards uit. Deze prijzen gingen naar projecten die fungeren als streekmotor voor het toerisme in onze provincie.

Een van de awards was een publieksprijs. Iedereen kon stemmen voor zijn of haar favoriete project en maakte kans op 1 van de 10 weekendarrangementen. De genomineerden voor de publieksprijs waren:

  1. Wandelnetwerk Getevallei
  2. Belevingscentrum ’14-‘18
  3. Druiventro(t)s
  4. Sven Nys Cycling Center

 

Geen publieksprijs

Het publiek stemde massaal (10.000 keer) en 34% van de stemmen ging naar het Wandelnetwerk Getevallei dat de overwinning in de categorie ‘Publieksprijs’ binnenhaalde. Ondanks de steun en aanwezigheid van schepen van toerisme Nicole Vanweddingen won Druiventro(t)s dus helaas geen Award. Toch willen we iedereen bedanken die op Druiventro(t)s stemde.  Intussen werken we verder aan uitbouw van toerisme in onze mooie gemeente!

PS: ook Brouwerij De Kroon uit Neerijse was geselecteerd voor een award. In de categorie “toeristisch product” moest het de duimen leggen voor “Ontmoet de Demer” uit de Demervallei.