Close

EERSTE DRUIVENKNIP IN DUISBURG

Eind juli ging de eerste druivenknip door bij onze buren in Duisburg. Schepen Kamil Muyldermans en Frederik François waren van de partij. Tv-kok en inwoner van Tervuren Loïc Van Impe kreeg er de eerste tafeldruiven overhandigd. Meteen werd ook de campagne Druiventro(t)s gelanceerd, een seizoen vol pittige activiteiten. 

Om de tafeldruif nog meer in de kijker te zetten lanceert Toerisme Vlaams-Brabant, samen met de gemeenten Tervuren, Hoeilaart, Bertem, Huldenberg en Overijse, het project ‘Druiventro(t)s, een seizoen vol pittige activiteiten. In samenwerking met alle partners hopen we zo de nodige impuls te geven aan onze lokale economie en toerisme, en proberen we ook ons erfgoed in stand te houden.

Onze toeristische dienst (samen met die van Bertem, Hoeilaart, Overijse en Tervuren) staat trouwens klaar om de bezoekers in de Druivenstreek te ontvangen. Met de hulp van flyers met een overzicht van de serristen, wandelbrochures en fietsfiches van de drie Druivenroutes: Royal-, Muscat- en Voervalleiroute, wordt elk bezoek een beleving.