Close

Slider Title

Short Excerpt

See More

IS ‘T ETEN GERIET?

UPDATE 2 november 2020: onze geplande erwtensoep take away wordt door de huidige omstandigheden met de tweede golf van Covid-19 uitgesteld naar een latere datum. We houden jullie op de hoogte! 

Bijna in elk artikel wordt het coronavirus vermeld. Wel in dit stukje kunnen we er ook niet onderuit. Ons Breughelfestijn te Ottenburg moest er zoals al onze andere activiteiten helaas maar noodgedwongen voor wijken.

Om toch wat warmte in huis te brengen op deze koudere dagen, hebben we samen met ons bestuur besloten om het Breughelfestijn in een andere vorm te laten doorgaan in een volledig Coronavrije editie op aangepaste wijze. Zo voorzien we voor u de welbekende erwtensoep van onze Duitse kok Wolfram. Dit jaar zal het enkel een afhaal editie zijn op voorinschrijving. Zo kan u toch nog genieten in uw bubbel van één van onze topgerechten van ons jaarlijkse Breughelfestijn.  Alle info kan u terugvinden op de affiche in bijlage.

Gelieve uw bestelling volgens inschrijving door te sturen via mail op info@openvldhuldenberg.be. U kan uw soep dan afhalen (enkel met mondmasker) op zondag in zaal ‘De Linde’ in Ottenburg van 10.00 tot 14.00 uur.