Close

Slider Title

Short Excerpt

See More

OPNIEUW SUCCES VOOR MYSTERIEUZE BOSSEN

Inzetten op lokaal toerisme en beleving loont, zo blijkt uit de belangstelling voor Mysterieuze Bossen in Huldenberg editie 2019 en uit het jaarverslag voor toerisme van de provincie Vlaams-Brabant voor de editie uit 2018 in Ottenburg.

 

De campagne “Mysterieuze bossen” was een thematische samenwerking van Toerisme Vlaams-Brabant met gemeenten zoals Huldenberg maar ook Bertem of nog Oud-Heverlee. In 2018 waren er in totaal 9 activiteiten, waaronder de “Over Klabouters en Krochmennekes-wandeling”. Die naam is mee afkomstig van de wandelingen die hun oorsprong vinden rond het jubileum van Café Het Zevende Zegel in Ottenburg. In het kader van de “Krochmennekes”-wandeling was de Tommestraat in Ottenburg aan de beurt in november 2018. Die wandeling viel erg in de smaak, blijkt uit het toeristisch jaarverslag van de provincie.


Nicole Vanweddingen, schepen van Toerisme en Frederik François uit Ottenburg:

Uit het jaarverslag van toerisme Vlaams-Brabant blijkt dat de bezoekers van deze thema-wandelingen een score geven van 8.8 op 10 qua tevredenheid, en maar liefst 98% zou de campagne Mysterieuze Bossen aanraden!

Beide zijn dan ook opgetogen over deze cijfers. En de 2019 editie in Huldenberg bevestigde de interesse. Zo waren er maar liefst 400 (!) inschrijvingen onder het goedkeurende oog van zowel schepen van toerisme Nicole Vanweddingen als gemeenteraadsvoorzitter Kamil Muyldermans.