Close

Slider Title

Short Excerpt

See More

VLD HULDENBERG HEEFT NIEUW BESTUUR

Zondag 13 oktober 2019 vonden de bestuursverkiezingen van Open Vld Huldenberg plaats voor een nieuw bestuur van onze afdeling. 

Heel wat leden brachten hun stem uit en verkozen Bertrand Vervoort tot voorzitter. Hij kreeg 98 % van de stemmen achter zijn kandidatuur. De leden verkozen eveneens een nieuw bestuur en konden 16 van de 18 kandidaten rechtstreeks in het bestuur verkiezen. Op de installatievergadering van zaterdag 26 oktober werden nog 9 mandatarissen gecoöpteerd, waarmee Open Vld Huldenberg een nieuwe ploeg van 25 leden telt.

Tijdens de installatievergadering werden de bestuursfuncties verdeeld: Philippe Vervoort wordt de nieuwe ondervoorzitter. Burgemeester Danny Vangoidtsenhoven wordt de nieuwe politieke secretaris en stuurt onze communicatiecel in samenwerking met Frederik François.

Het secretariaat is de volgende 3 jaar in handen van Greta Veeckmans. Penningmeester wordt Kamil Muyldermans, gesteund door Guy Hofman. Guy blijft ledenverantwoordelijke met Rudy Vanlinthout en Gunther Debois als ruggensteun. Tenslotte wordt André Ronsmans hoofd van onze politieke cel.

De leden verkozen ook 4 afgevaardigden in de regio Leuven met name: Philippe Vervoort, Greta Veeckmans, Kamil Muyldermans en Guy Platton; zij zullen samen met voorzitter Bertrand Vervoort onze afdeling in Leuven vertegenwoordigen.

Een overzicht hiervan, en al onze vertegenwoordigers, kunt u terugvinden op onze website