Close

Slider Title

Short Excerpt

See More

TWEE NIEUWE GEZICHTEN IN GEMEENTERAAD

Twee nieuwe gemeenteraadsleden legden onlangs de eed af voor onze partij: Frederik François en Yasmin Fischer, beide uit Ottenburg.

Nieuw duo in de Gemeenteraad

Beide nieuwkomers, tot voor kort beide lid van het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst, vervangen Luc Decoster en Nicole Vanweddingen die een stapje opzij zetten.

Burgemeester Vangoidtsenhoven:

“Ik wil beide uittredende leden bedanken voor zowel hun inzet als werk in de gemeenteraad of in het geval van Nicole als schepen in het college, alsook binnen de partij. Zij blijven wel als geëngageerde steunpilaren binnen onze partij actief en blijven onze volle steun genieten.”

Frederik (40) werkt in communicatie en is onder andere actief als historicus:

“Niet meer langs de zijlijn staan en zelf aan mijn eigen dorp en gemeente bijdragen en bouwen, dat is een mooie uitdaging die ik graag aanga. Met een voet in het verleden wil ik me toeleggen op ons erfgoed, patrimonium en toerisme, wat hand in hand gaat met economie en het sociale, ook gekoppeld aan een blik op de toekomst met bijvoorbeeld dorpskernvernieuwing.”

Yasmin (29) is vastgoedmakelaar:

“Ik blijf trouw aan mijn engagement voor alle inwoners, met een hart voor de jeugd als oud-chirolid, en ook voor dieren en hun welzijn. Ik ben blij dat ik me voor mijn eigen gemeente nu kan inzetten op politiek vlak.”

Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst

Luc Decoster zal Frederik François vervangen in het Bijzonder Comité voor de Sociale Dienst, waar hij ook het gezelschap krijgt van Rita Vanmeerbeek uit Ottenburg die naast Rudy Vanlinthout het liberale team daar komt versterken. Samen zullen zij zich buigen over de individuele dossiers inzake maatschappelijke dienstverlening en maatschappelijke integratie.

Voor een overzicht van alle mandatarissen: https://openvldhuldenberg.com/overons/!