Close

Slider Title

Short Excerpt

See More

PHILIPPE VERVOORT NIEUWE REGIOVOORZITTER

Vervoort werd eind januari 2020 als regiovoorzitter voor de afdeling Leuven verkozen met 12 van de 16 stemmen.

 

Op dinsdag 4 februari 2020 gaf Philippe Vervoort zijn eerste toespraak in Leuven als gloednieuwe regiovoorzitter voor Open Vld.

 

Philippe Vervoort:

“Het is voor mij een uitdagend mandaat, zeker gezien de woelige tijd voor onze partij. 2020 Wordt dan ook een cruciaal jaar. Wat onze regio Leuven betreft ben ik alvast blij dat we met een nieuw en jong team van start gaan. Ik wil een ploegspeler zijn, een coach, maar zonder goede spelers sta je natuurlijk nergens. Onze regio Leuven alsook de Druivenstreek mag dan wel een blauwe burcht zijn, toch wil ik onze regio de komende jaren zeker versterken. Ik wil de mandatarissen nauwer betrekken bij de regiowerking en ervoor zorgen dat onze basis meer impact en gehoor krijgt in de Melsensstraat.”

Vervoort wil opnieuw meer een luisterend oor bieden voor de basis, voor onze leden – niet enkel via sociale media – maar opnieuw dichter bij de mensen om te voelen wat er leeft op straat. Een ‘back to basics’ als het ware; om opnieuw op te staan met een sterk liberaal verhaal.