Close

Slider Title

Short Excerpt

See More

STEAKFESTIJN 2020 SINT-AGATHA-RODE AFGELAST

Het oprukkende coronavirus noopte de noodregering einde juli tot nieuwe, strengere maatregelen. Om de tweede golf tegen te houden moeten we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen. Om deze redenen hebben we als bestuur van Open Vld Huldenberg beslist om ons jaarlijkse steakfestijn van 13 september te annuleren.

 

Tot voor een paar weken, hadden wij als bestuur de intentie om ons steakfestijn toch te organiseren onder een andere vorm,  gedeeltelijke “Take Away – levering aan huis of op plaatsreservatie in de zaal, mits zeer strikte organisatorische maatregelen. Met spijt moeten we vaststellen dat onder de huidige omstandigheden het niet mogelijk is om te voldoen aan de vooropgestelde “algemene” en “horeca” COVID – 19 normen die de veiligheid voor ieder van ons garanderen.

 

Voorzitter Bertrand Vervoort namens het bestuur:

 

We kijken nu uit naar onze volgende activiteiten zoals ons Diner en Algemene Verjaardag alsook ons jaarlijks Breughelfestijn in Ottenburg, onder welke veilige omstandigheden we deze kunnen organiseren of niet. Het zal voor ieder van ons een uitzonderlijk jaar zijn, maar desondanks zou ik jullie willen vragen om het veilig te houden en u allen aan de vooropgestelde maatregelen te houden. Huldenberg is er tot op heden vrij goed in geslaagd, mede dankzij jullie allen. Laten we dit samen ook zo houden. We zullen jullie sowieso op de hoogte houden over de verdere geplande activiteiten voor het verdere verloop in 2020