Close

Slider Title

Short Excerpt

See More

DRUIVENGEMEENTEN LANCEREN UIT-PAS

Om het vrijetijdsaanbod nog toegankelijker te maken, lanceren de gemeenten Hoeilaart, Overijse, Tervuren, Bertem en Huldenberg de UiTPAS. Met die vrijetijdspas kunnen onze inwoners punten sparen door deel te nemen aan activiteiten. De gespaarde punten kunnen dan omgeruild worden voor kortingen op tal van andere activiteiten of leuke gadgets. 

Via de gemeentelijke websites zal ook het volledige regio-aanbod gebundeld worden waardoor het gemakkelijker wordt om een overzicht te krijgen van het volledige vrijetijdsaanbod in de regio. De UiTPAS is in onze regio onder andere te koop in het gemeentehuis van Bertem, GC Felix Sohie in Hoeilaart, het gemeentehuis van Huldenberg, Infopunt vrije tijd in CC Den Blank in Overijse, vrijetijdscentrum De Warandepoort in Tervuren of nog GC De Bosuil in Jezus-Eik. De vrijetijdspas kost 5 euro, maar je krijgt er onmiddelijk heel wat voor in de plaats: een flesje streekfruitsap, een totebag, een toeristische brochure en vrijetijdsbon, een gratis zwembeurt, een stripverhaal en korting voor een culturele voorstelling.

Met de UiTPAS kan je punten sparen door deel te nemen aan vrijetijdsactiviteiten in de regio. Je kan de pas laten scannen aan één van de UiTPAS-zuilen die opgesteld staan in de vrijetijdslocaties. Wie voldoende punten gespaard heeft, kan die omruilen voor tal van voordelen.