Close

Slider Title

Short Excerpt

See More

ZALIG PASEN ! BOODSCHAP VOORZITTER VERVOORT

Beste leden,

Beste vrienden,

Eerst en vooral wil ik u, uw familie en uw naasten een goede gezondheid toewensen in deze ongeziene tijden van COVID-19, wel gekend als het corona virus.

Als voorzitter had ik jullie beloofd dat communicatie enorm belangrijk is tijdens mijn laatste speech op de nieuwjaarsreceptie. Bij deze laat ik u weten dat we van dag één meteen actie hebben ondernomen, dit mede dankzij onze Burgemeester Danny, het college en de gemeentelijke diensten. Zij namen vast proactief de communicatie in handen via alle mogelijke kanalen, dit om de opgelegde maatregelen zo goed als mogelijk te verspreiden.

Onze gemeente heeft meteen een “taskforce” opgericht die dagdagelijks vergadert om onze burgers te informeren. Dit onder andere met betrekking tot onze Middenstand die ook zwaar getroffen wordt, alsook onze scholen. Alle info hieromtrent vindt u terug op de website van Huldenberg, alsook op de nieuwe App van de gemeente.

Ik wil namens onze partij, heel de medische en de zorgsector, maar ook alle betrokken werkkrachten achter de schermen, van harte danken voor hun inzet, moed en volharding in deze moeilijke tijden! Dat het voor iedereen zware tijden zijn, kan ik best beamen. Om de woorden van Maggie – onze minister van Volksgezondheid – te gebruiken, “blijf in uw kot”, “hou uw social distance” en “was geregeld uw handen”! Ik ben enorm fier op onze gemeente dat wij ons houden aan de opgelegde maatregelen van de Federale Overheid.

Wat Open Vld Huldenberg betreft, trachten we achter de schermen te blijven werken aan onze toekomst plannen. Wat we vandaag reeds kunnen bevestigen, is dat we onze jaarlijkse uitstap uitstellen naar volgend jaar 2021. Verder houden wij u op de hoogte via deze website, burgerkrant, en alle andere mogelijke kanalen. Weet dat u mij steeds vrijblijvend kan bereiken.

Bij deze zou ik een oproep willen lanceren om onze oudere leden zeker niet uit het oog te verliezen. Zij beschikken meestal niet over de nodige sociale media. Neem gerust even de tijd om telefonisch contact op te nemen met hen, om te vragen of alles goed gaat en of wij iets zouden kunnen betekenen in deze moeilijke periode.

Tot slot wil ik jullie allen een Zalig Pasen wensen.

Hou het veilig en we komen er vast allen samen sterker uit!

Ik hoop jullie snel terug te zien.

Bertrand Vervoort

Voorzitter Open Vld Huldenberg